Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Redactie - Woensdag 16 Juli 2024

    Een badkamer met mannelijke uitstraling: zo doe je dat!

    Als je als man alleen woont, hoef je het interieur echt niet te laten versloffen! Het is juist ontzettend fijn om echt zorg te dragen voor je huis en er wat moois te maken waar je je thuis voelt. Met moderne elementen en technische snufjes kun jij je badkamer naar een hoger plan tillen! In dit artikel delen we enkele tips voor een stijlvolle en mannelijk ogende badkamer. 

    Moderne inrichting

    Mannen houden van moderne techniek. Richt jouw badkamer daarom slim in met allerlei Smart items. Denk hierbij aan automatische verlichting, een kraan met sensor of een automatisch ventilatiesysteem en afzuiging. Kies daarnaast voor een luxe douche, zoals een inloopdouche met een douchewand zwart en een fijne douchekop, bijvoorbeeld een regendouche of een extra massagestraal in de rug. Ook de spullen in je badkamer mogen modern ogen: kies bijvoorbeeld voor rekjes gemaakt van stalen frames met mooie gestroomlijnde vormen. Voor het industriële effect mag verwering of lasnaden op deze stalen frames gewoon te zien zijn.

    Kleurenpalet

    Een mannelijke badkamer mag best een beetje industrieel ogen. Daarom is het een goed idee om donkere tinten als zwart of grijs als de basis te nemen. Deze basis kun je aanvullen met metaaltinten. Wit als basis is iets neutraler en geeft een wat minder stoere, maar wel een wat meer uitnodigende uitstraling aan jouw nieuwe badkamer.

    Materialen

    In een mannelijke badkamer gebruik je moderne en robuuste materialen. Denk bijvoorbeeld aan donker gekleurd natuursteen op de vloer of als tegels aan de muur, maar ook een wasbak van bijvoorbeeld natuursteen kan er ontzettend stijlvol uitzien. Kies mooi roestvrij metaal voor je kranen. Tot slot kan hout eigenlijk altijd! Ga voor robuust tropisch hout wat goed tegen water kan. Het mooist is als de noesten en nerven nog goed te zien zijn in dit hout.

    Essentials

    Er zijn een paar dingen waar je in een fijne badkamer niet zonder kan. Investeer allereerst in een mooie spiegel voor boven de wasbak, zodat je jezelf met zo veel mogelijk precisie de volgende scheerbeurt kunt geven. Zorg daarnaast voor een fijn rek, waar je natte handdoeken kunt laten drogen en hang een handig rekje op van roestvrij staal in de douche, waar je je douchegel, shampoo en andere douchebenodigdheden in kunt bewaren. Extra planken of rekjes aan de muur in de badkamer voor bijvoorbeeld stylingproducten scheelt een hoop ruimte bij de wasbak.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen