Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Maandag 19 September 2024

    De beste tips voor foto’s als onderdeel van je interieur

    Het maken van mooie foto’s wordt steeds makkelijker nu veel mensen rondlopen met een smartphone met prima camera. Maar wat doe je met al die leuke kiekjes van de kinderen, je huisdieren, vakanties en uitstapjes? Meestal blijven ze op de camera staan of verdwijnen in de cloud, waar ze vervolgens nog maar zelden worden bekeken. Dat is best zonde, want je kunt deze foto’s prima gebruiken als decoratie voor je interieur.

    Kies je mooiste foto

    Blader eens door je foto’s en bekijk ze kritisch. Wie weet zitten er wel mooie plaatjes tussen die het verdienen om je smartphone te ontstijgen en in een mooie fotolijst zwart aan de muur te belanden. Je kunt digitale foto’s online laten afdrukken in verschillende formaten. Let erop dat de foto van goede kwaliteit moet zijn om deze te laten afdrukken. Een foto die op groot formaat wordt afgedrukt, wordt korrelig als de resolutie te laag is. Kijk ook even goed naar de afbeelding zelf en beoordeel of die geschikt is als afdruk. Staat er niet per ongeluk iets op de foto dat storend is? Een leuke foto van de hond waar ook je complete interieur op staat is misschien niet zo geschikt als decoratie aan de wand. Dan kun je de hond beter even mee naar buiten nemen.

    Een mooie compositie

    Je kunt van meerdere foto’s een mooi drieluik maken of ze in een speciale compositie aan de muur hangen. Met mooie spotjes kun je ze vervolgens ook nog eens mooi aanlichten als je dat wilt. Vooral bij foto’s van landschappen of bij portretten geeft dit een mooi effect. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon mooie foto’s aan de muur in de hal hangen, op je slaapkamer of op de muur naast je trap. Er zijn mensen die speciaal letten op de kleuren van de foto’s die ze voor hun interieur gebruiken. Foto’s van bloemen kunnen daar prima onderdeel van uitmaken. Als je een mooie tuin hebt met bloeiende bloemen dan kun je daar vast wel inspiratie mee opdoen. Ook foto’s van vlinders, vogels en andere dieren in je tuin doen het heel goed als wanddecoratie aan de muur.

    Online fotolijsten op maat bestellen

    Misschien wil je een foto bijsnijden voordat je die laat afdrukken en past hij daardoor niet in een standaard lijst. Je kunt dan gebruik maken van een passe-partout, maar je kunt ook een fotolijst op maat laten maken bij Your Decoration.nl. Zij hebben lijsten voor foto’s in verschillende formaten, maar een lijst op maat is ook mogelijk. Op die manier past de foto perfect in de lijst. Dit kan ook een optie zijn als je de foto op een speciale plek wilt ophangen waar je alleen een op maat gemaakte lijst kwijt kunt, zoals in een nis of op de schoorsteen. Zorg at je de maten goed opneemt zodat de afbeelding goed past in zijn lijst.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen