Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Vrijdag 16 Augustus 2024

    De slimste websitebouwer en hoe je ermee aan de slag gaat

    Wij zijn ervan overtuigd dat een domeinnaam checken en een website bouwen het eenvoudigste gaat met One.com. Echter klinkt het maken van een eigen website voor velen als een ingewikkelde taak. Gelukkig hoeft dit het totaal niet te zijn en kun je gebruikmaken van de handige  website builder om al je digitale doelen te verwezelijken. 

    Wordpress of geen Wordpress

    Het kan zijn dat je aardig wat positieve dingen over Wordpress gehoord hebt en er om deze reden voor gekozen hebt er je website mee te bouwen. Echter dien je er dan wel rekening mee te houden dat bepaalde zogenoemde drag-and-drop functies, oftewel functies met klikken en slepen, het dan niet zullen doen. 

    Voor deze gids heb je overigens geen codeervaardigheden of technische kennis nodig, want je kunt met de handige tools van  one.com zonder slag of stoot je gehele website bouwen. 

    Zorg voor de basisbehoeften van je website

    Wanneer het domeinnaam checken achter de rug is en je besloten hebt of je nu wel of geen  Wordpress gaat gebruiken, is het tijd om de basisbehoeften van je website in kaart te brengen. Dit betekent dat je een template gaat kiezen dat past bij het doel van je website, deze template vervolgens hier en daar wat aanpast en alvast de juiste pagina’s aanmaakt waar in de toekomst content op moet komen. 

    Wanneer je eenmaal een beetje klaar bent met plakken en knippen, is het tijd om te kijken hoe je website er precies uitziet en een kijkje te nemen met de ‘’preview’’ functie. Vergeet daarna niet de boel op te slaan en je kunt vervolgens de volgende keer weer vliegend van start!

    Gedetailleerde ontwerpaanpassingen

    Net zoals het  assortiment van smartbright, is het aantal ontwerpaanpassingen waar je tegenwoordig uit kunt kiezen echt enorm. Het is dus niet de bedoeling dat je lukraak voor het eerste de beste ontwerp kiest, maar dat je de tijd neemt om een mooi ontwerp te kiezen dat je als basis kunt gebruiken voor de rest van je website. 

    Wanneer je de basis eenmaal duidelijk bepaalt hebt, is het tijd om wat nauwkeuriger te gaan kijken naar je website. Denk aan hoofdzakelijke items zoals een navigeermenu, een eventuele portfolio en productpagina’s. 

    Uiteindelijk wil je er tijdens het website bouwen voor zorgen dat je site van alle gemakken voorzien is, zonder dat je  laptop hierdoor oververhit raakt. Ons advies om dit tegen te gaan is om onverhoopt gebruik te maken van enkele betaalde diensten. Dit houdt je website wel zo snel en toegankelijk mogelijk, hetgeen de algehele gebruikerservaring voor je bezoekers ten goede komt. 

    Goede teksten schrijven

    Hoewel velen het belang van goede teksten nog door de vingers zien, zijn er enkele internetondernemers die hier al wel degelijk de vruchten van plukken. Kort gezegd werken goede teksten converterend en zetten zij lezers aan tot actie. Dit loont wanneer het gaat om het verkopen van digitale diensten of producten aangezien bezoekers hierdoor meer geneigd zijn over te gaan tot de koop van een van je services. 

    Naast enkel foutloze teksten, dienen de teksten op je website ook zogenoemd SEO-friendly te zijn. Dit laatste wil zeggen dat de teksten goed worden opgepikt door Google en dat deze hoog in de zoekresultaten naar voren komen.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen