Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 18 Oktober 2024

    Slimme tips voor kerstdecoratie in een modern interieur

    Wil je deze kerstdagen uitpakken met de decoratie in huis? Het is heerlijk om daarmee aan de slag te gaan. Er zijn steeds meer slimme tips die je kunt toepassen om je woning op een moderne manier te decoreren tijdens de feestdagen. Benieuwd naar onze tips?

    Slimme kerstverlichting

    Kerstverlichting die je via een app kunt bedienen? Dat is er zeker te vinden tegenwoordig! Dat maakt het alleen nog maar feestelijker om een kerstboom in huis te hebben staan. Al kun je de verlichting natuurlijk ook op andere plekken binnen- of buitenshuis een plekje geven. Is er niet direct een stopcontact in de buurt op de plek die je in gedachten hebt? Dat los je op met een verlengdoos, om die gezellige lampjes precies op de plek te krijgen waar je ze wilt hebben. Speel met de verschillende lichteffecten van slimme kerstverlichting. Van meerdere kleuren tot verschillende knipperende lampjes, je raakt er niet op uitgekeken. Je kunt de lampjes zo bij ieder moment van de dag aan laten sluiten.

    Stijlvolle kerstdecoratie

    Vind je kerstdecoratie er snel ouderwets uitzien? Dit imago zit er nog een beetje aan vast. Maar je hebt tegenwoordig juist decoratie voor iedere interieurstijl. Of je nu een landelijk interieur hebt of juist een strak interieur. Ga op zoek naar kerstversiering waar jij blij van wordt. Denk ook na op welke plekken in huis je de versiering een plekje wilt geven. Van een kerstboom vol kerstballen en kersthangers tot een kerstkrans aan de voordeur. Of ga je toch liever voor een grote papieren kerstster voor het raam? Of juist voor een verlicht kerstfiguur in de tuin? Het is ook maar net wat er in je interieur past. De kerstdecoratie staat in ieder geval extra leuk als het mooi bij elkaar past. Kies bijvoorbeeld voor één kleur, of combineer kleuren die leuk samen passen. Rood, groen, blauw, goud of wit: je favoriete kleur zit er sowieso zitten als je kerstversiering uitkiest.

    Moderne knipoog

    Je kunt een grappige twist aan je kerstdecoratie geven. Ga dan voor kerstfiguren met een moderne knipoog. Zo zijn er voor in de kerstboom hangers te vinden in de vorm van een croissant, avocado of huisdier. Dat valt meteen op in de boom! Maar ook grotere kerstfiguren zijn er in een trendy jasje te vinden, zoals een kerstman met sneakers aan. Het is leuk om daarmee te spelen.

    Minimalistische decoratie

    Het kan juist ook goed bij je interieur passen om voor minimalistische kerstdecoratie te kiezen. Misschien heb je wel een strak interieur, en wil je met zo min mogelijk poespas je huis gezelliger maken in de decembermaand. Houd het dan rustig qua kleuren en designs. Je kunt de kerstboom bijvoorbeeld met relatief weinig kerstballen en kersthangers stylen, in eenzelfde kleurenthema. Of zet gewoon een vaas met kersttakken op tafel neer, in plaats van een kerstboom!

    Zie jij al voor je hoe je interieur er straks uitziet in de decembermaand? Door rekening te houden met je stijl en voorkeuren, maak je er een plaatje van.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen